Salut!
Trebuie sa recunosc, nu am timpul necesar completarii qsl-urilor, cred ca majoritatea dintre noi e in aceeasi situatie.Le rezolv pe cele directe, mai trimit direct din proprie initiativa pe la unii ce imi dau mail sau la receptori, dar atit.In incercarea de a rezolva cumva problema trimiterii qsl-urilor, am cautat diverse solutii pe net, de la programe ce printeaza etichete pina la qsl-manageri.Intr-un final am ajuns si la GlobalQsl, http://www.globalqsl.com/ .Stiti ceva de serviciul asta?Il foloseste cineva?
Am citit diverse pareri,si mai bune si mai putin bune, acuma oi vedea cum o sa mearga.Mi-am facut cont si o sa fac ceva teste.
Stiu ca unii vor zice ca nu sint atit de "personale" cardurile de genul asta, insa alta solutie nu am gasit pina acum.Si, decit sa nu trimit, e mai bine asa.Cine o avea nevoie de un qsl completat si semnat de mine, il trimit direct, fara probleme.Am sesizat ca majoritatea qsl-urilor primite de mine sint cu etichete lipite, sau printate direct cu datele, fara nici o semnatura sau ceva.
In alta ordine de idei, cred ca am mai intrebat asta o data, voi cum procedati?Nu cu trimisul, asta e simplu, cu completatul?Le scrieti manual, printati etichete si le lipiti, sau cum?Acuma, cind faci 1-2 qso-uri pe zi, poate e simplu, dar cind ai intr-un concurs citeva sute...?
Bob