In cazul asta ofer vin de Valea Calugareasca tot cam de atunci. Astept oferte in transceivere (macar unul pe tuburi ;D)
In cazul asta ofer vin de Valea Calugareasca tot cam de atunci. Astept oferte in transceivere (macar unul pe tuburi ;D)
Simplu!Te adresezi unei case de licitatii din Romania , ea iti va explica , cum e cu certificatul de autenticitate dupa care astepti finalul licitatiei.Bafta!
[quote author=Prien link=topic=630.msg10937#msg10937 date=1275248932]
Fuse cineva prin Lisabona? Da da, pls, din experienta avuta, atat radioHamatoricesca cat si din altele..
Multam anticipat.
[/quote]
Acum cateva ore am aterizat...
Mda, eu fusei. Si acum s-a oprit un politist adevarat sa ma intrebe daca ma simt bine.. Era miercuri noaptea, pe la ora 11, (evident pm, hi, hi)..singur pe un pod, cu FT-ul 60 in mana, si ma cam rasteam la el.....
O sa revin cu detalii...
Asteptam cu maare interes!
Bine ai revenit! Sper ca nu ai in inventar mai multe suruburi decat cele cu care ai plecat!![]()
Prien,
Intentionez sa ajung in CT1 peste cateva zile si as dori niste detalii, poate am succes.
Am vazut in mesajul tau ca faceai referinta la CT1EN, insa pe qrz.com apare SK din 2007 ?!
Da-mi un PM sau pe email yo3aas#yahoo.com
Tnx
73´s de Ely - YO3AAS
Prien s-a retras de pe forum.
Si mie imi pare rau ca s-a retras ...este un profesionist in electronica si observatiile lui erau mereu corecte ....Cred ca il gasesti pe Elforum , pseudonim : Flor .
[quote author=Dan link=topic=630.msg20267#msg20267 date=1299268724]
Si mie imi pare rau ca s-a retras ...este un profesionist in electronica si observatiile lui erau mereu corecte ....Cred ca il gasesti pe Elforum , pseudonim : Flor .
[/quote]
De acord cu tine, e un bun electronist si taxeaza orice aberatie finutSi pe softpedia era cu Prien dar nu prea mai activeaza pe acolo ca nu are un domeniu tehnic si suficient de serios pentru el, numai copii...
Wouxun UV2d
Dan, as putea sa te contrazic dar nu este frumos sa o fac fara ca cel despre care vorbim sa nu participe. E ca si cum l-am vorbi pe la spate.
Oricum, este decizia lui.
Am vazut ca nu mai apara nicknameul Prien, dar am crezut ca l-a schimbat cu altul... nu stiam ca s-a retras ???
73´s de Ely - YO3AAS
M-am intors dintr-o calatori de serviciu in CT1 si... nu imi ramane decat sa confirm cele spuse de Prien si de alti colegi radioamatori... >
As fi vrut sa scriu un articol despre radioamatorii de acolo, dar a fost aproape imposibil.
Am inceput demersurile cu siteul federatie UAPR http://www.qsl.net/ct1uap/, ce seamana tulburator de mult cu cel FRR, adica neingrijit, cu informatii vechi (din 2003 ;D) si cu date de contact confuze. Am dat si un email, precum un ecou...
Ajuns in zona, desi nu am avut foarte mult timp liber, am dat drumu la statia de pe masina, de fiecare data cand eram in tranzit de la o locatie la alta, iar seara, la hotel, cu portabila. Am auzit trafic, pe repetoare si pe echolink. De cateva ori am facut apel, dar probabil nu am avut tonul corect pt ca nu am primit nici un fel de raspuns :-\ si in engleza si in spaniola (cu "portugheshu" stau mai prost) folosind indicativul EA4MI... cel putin nu am primit replici de genu "frecventa privata, QSY"...
Ma surprinde aceasta situatie. In HF radioamatorii portughezi sunt destui de activi, mai ales cei din insule. Probabil ca exista 2 tagme, unii pe scurte si altii pe ultra-scurte, cu obiceiuri si mentalitati diferite...
In curand o sa revin in zona. O sa incerc sa imi fac niste contacte anterior sosirii in CT1.
73´s de Ely - YO3AAS
Uite ca trag si eu o fuga pana la vecinii din LZ si am intrebat ce si cum cu statiile pe la ei. Cum site-ul lor e numa in bulgara am pus mana pe tembelefon si am luat legatura cu doamna
Zdravka Buchkova, LZ1ZQ BFRA Secretary bfra_hq@hotmail.com +359894292211
Contactul e luat de pe site-ul radioamatorilor bulgari si am aflat urmatoarele tre sa am autorizatia la mine si sa lucrez cu indicativul LZ/YO3IES si atata tot
Yaesu: VX3, VX5, VX7, FT 897, FT 7800
ICOM IC-208
eu o sa plec de paste acolo si de aia m-am interesat
Yaesu: VX3, VX5, VX7, FT 897, FT 7800
ICOM IC-208
Madaline, sa faci o strigare si pe B2 si Omu UHF, merge 100% de acolo alaturi de cele de pe Cozia , daca te chinui merge si R4 - e utila o antena auto cu ceva castig
Am gasit pe net o imagine cu un radioamator care pare sa fie din YO dupa barba...
Il recunoaste cineva ?
ham.jpg
YO3IGR
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)